1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 20g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 16g |
![]() |
|
Por | 40g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 140g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |