1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 126g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |