Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 1g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 240g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 460g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 30g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 30g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Sól biała | 0.1g |
![]() |