Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 210g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 45g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Marchew | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |