Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 280g |
![]() |
|
Cebula | 80g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 160g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |