1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 250g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |