Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 160g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 770ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |