Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 80g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 42g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 210g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 250g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |