Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
1. Wymieszaj składniki
Zmiksuj banana z mlekiem i wlej do szklanki , możesz udekorować
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 60g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 400ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |