Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 330g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 250g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 36g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |