Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 120g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |