Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 95g |
![]() |
|
Koperek suszony | 5g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Pstrąg strumieniowy, świeży | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Ziemniaki, młode | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |