1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |