1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Czosnek | 1g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 80g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 150g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 200g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 15g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 1g |
![]() |