1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |