Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 200g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |