1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 10g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 156g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 480g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |