Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 80g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 48g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 60g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 160g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 135g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |