Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
1. Wymieszaj składniki
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 430ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |