1. Wymieszaj składniki
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 95g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Musztarda | 40g |
![]() |
|
Ogórek | 100g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 4g |
![]() |