Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
1. Wymieszaj składniki
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |