Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |