Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 190g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 162g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 190g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |