Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
Banan | 120g |
0,60 zł
(4,99 zł) |
|
Cebula | 100g |
0,24 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 140g |
1,33 zł
(3,79 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Hummus z chilli | 40g |
1,50 zł
(2,99 zł) |
|
Imbir | 9g |
0,26 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jaja kurze całe | 60g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
0,77 zł
(1,39 zł) |
|
Mandarynki | 70g |
0,80 zł
(7,99 zł) |
|
Melon | 200g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
4,75 zł
(9,49 zł) |
|
Mąka jaglana | 30g |
0,36 zł
(11,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 30g |
0,21 zł
(6,99 zł) |
|
Polędwica z indyka | 100g |
4,70 zł
(7,99 zł) |
|
Pomidory w puszce | 200g |
2,10 zł
(4,19 zł) |
|
Ryż brązowy | 70g |
0,52 zł
(2,99 zł) |
|
Rzodkiewka | 200g |
4,15 zł
(4,98 zł) |
|
Szparagi | 150g |
3,60 zł
(11,99 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |