1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 97g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |