Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 365ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 160g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Schab pieczony | 30g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |