Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 220g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |