Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy laskowe | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 75g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |