1. Wymieszaj składniki
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 210g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 282g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 240g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |