Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 280g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |