Zmiksuj wszystko w blenderze
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Piersi kurczaka umyć, dokładnie osuszyć, dodać sól, pieprz, natrzeć warstwą pesto. Usmażyć z pesto na patelni, dodać ugotowany makaron i pomidory koktajlowe.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 250g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |