Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 130g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 220g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 150g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |