Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 330g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 64g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 70g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |