Szynkę pokroić w plasterki, pomidorki na połówki, suszone pomidory w paski i czosnek w plasterki. Na oliwie podsmażyć szynkę, dodać suszone pomidory, pomidorki i czosnek, smażyć przez ok. 3 minuty mieszając co jakiś czas. Zmniejszyć ogień, dodać jogurt, doprawić solą i pieprzem i gotować mieszając, aż sos zgęstnieje. Podawać z makaronem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 540g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |