Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 135g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 40g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |