1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 60g |
0,14 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 105g |
0,99 zł
(3,79 zł) |
|
Figi suszone | 14g |
1,03 zł
(10,99 zł) |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
0,81 zł
(2,69 zł) |
|
Gruszka | 150g |
1,05 zł
(6,99 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
2,99 zł
(2,99 zł) |
|
Krążki ryżowe | 40g |
0,98 zł
(2,69 zł) |
|
Masło | 15g |
0,37 zł
(4,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Orzechy włoskie | 15g |
1,72 zł
(11,49 zł) |
|
Pestki dyni | 10g |
0,40 zł
(3,99 zł) |
|
Pieczarka świeża | 160g |
1,60 zł
(4,99 zł) |
|
Płatki jaglane | 50g |
0,70 zł
(2,79 zł) |
|
Ryż brązowy | 120g |
0,90 zł
(2,99 zł) |
|
Rzodkiewka | 90g |
1,87 zł
(2,49 zł) |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
1,60 zł
(3,99 zł) |