Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 280g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 390g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |