Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 172g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |