Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać mąkę i dobrze wymieszać, dodać jajko i trochę soli. Ciasto ma być luźne. Wymieszać dokladnie i odstawić na 15-20 minut. W opiekaczu do tostów wykładamy żółty ser na spód, na serze układamy warzywa, a całość zalewamy ciastem. Pieczemy przez 10-15minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 30g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Kasza manna | 40g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 200g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 300g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |
|
Woda | 75ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |