Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 420g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |