Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |