Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 40g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |