1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 80g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |