Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 575ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |