1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 110g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 120g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 160g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |