1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |