Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 190g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 450g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |