Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |