Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 125g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jarmuż | 20g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 240g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 1190ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 50g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |