1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 30g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Rukola | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Schab pieczony | 60g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 124g |
![]() |